keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Korkeuksiin vai maapinnan alapuolelle?


Jokaisen nousun jälkeen voi tulla vastaan jyrkkä pudotus. Oletteko huomanneet, että jonkuin onnistumisen jälkeen jokin menee aina ihan pakosti pieleen. Joillakin tämä sääntö pätee aina! Mutta miksi? Monen tutkijan mielestä me luomme itse 80 prosenttia meidän elämästään ja on ihan turhaa sanoa, että olet vain huono onninen tai, että elämäsi vain menee niin. Väärin. Et saa ikinä sanoa huonosti omasta elämästäsi tai ennustaa, että jokin menee huonosti. Ei elämä ollut yhtä huono silloin kun synnyit. Ei kukaan ole valmiiksi päättänyt, että hei nyt ollaan tälle ihmiselle oikein ilkeitä ja tehdään hänen elämästään paskaa. Kaikki on vain kiinni sinusta ja sinun tekemisistä.
Jos menisit kertomaan koko maailmalle, että olet huono jossakin, he uskovat. Ja sitten sinä olet huono siinä ja kaikki tietävät siitä. Sinä pilaat sun oman elämän sillä, että hyväksyt omat ongelmat antamatta itselleen armoa. Et edes yritä muuttaa tilannetta. Menet virran mukana.
MIKSI?
Tietääkö kukaan siitä, että kaiken voi muuttaa omien halujensa mukaan. Js sinä haluat olla rikas ja "kova tyyppi", mene ja kouluttaudu, tee töitä sen eteen. Maailmassa ei ole sellaista ongelmaa, mitä ei voi ratkaista. (Kuolema on eri asia.) Jos oikeesti haluat jotakin, sinä teet KAIKEN, jotta unelmasi toteutuisi ja eläisisit sitä unelmien elämää ja tekisit sitä mitä sinä todellakin haluat.

Elämä on kuin pyörällä ajaisi, silloin kuin on vaikeaa, tiedät, että olet nousussa. Ja sitten, kun olet saavuttanut sen haluamasi korkeuden, pitää myös osata pysyä siinä tasulla koko ajan, muuten seuraa jyrkkä pudotus.

Älä elä maapinnan alapuolella, tee muutos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti